VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb Je Een Vraag ?

Misschien vind je hier al jouw antwoord. Antwoord graag op al je vragen. Stuur gerust een prive bericht in contact pagina. 

Nadat je een booking hebt aangevraagd, zal ik je persoonlijk contacteren.
Er worden je verschillende locaties voorgesteld waaruit jij kan kiezen. We bespreken je wensen en de geschikte datum. Je wordt volledig opgevolgd van A tot Z.
Het is normaal dat je wat onzeker bent. En je mag ook wat zenuwachtig of onzeker zijn. Lees zeker eens de reviews. Ik zorg ervoor dat je je snel op je gemak voelt vanaf het eerste moment. Een glaasje bubbles, een rustig gesprek over elkaars verwachtigen en over de sfeer van de foto’s en af en toe een lach. We zorgen er samen voor dat de make-up en de kleding 100% aan je verwachtingen voldoet.
 
Je hoeft ook geen enkele ervaring te hebben. Tijdens de shoot ga ik op onderzoek naar je mooiste kant en glimlach. De shoot is volledig gestuurd. Het is mijn taak als fotografe om je mooiste lichaamsdelen te accenturen en deze waar je minder blij mee bent onzichtbaar te maken. Het is jouw moment om te genieten, te stralen, je “glamorous” te voelen. GENIET ッ
 
Je mooiste kanten komen volledig tot hun recht dankzij de manier van fotograferen, de poses en professionele nabewerking. Ieder beeld wordt afzonderlijk bekeken en met zorg bewerkt zodat je schoonheid volledig tot uiting komt. Vuile hakken, een etiketje dat uitsteekt, een ongelukkig puistje, walletjes, blauwe plekken en alle andere storende elementen in het interieur zoals stopcontacten, alarmen, pluisjes enz… worden vakkundig verwijderd.
 
Er worden samenwerkingscontracten opgesteld voor aanvang van de shoot. We hechten bij Leavethelighton heel wat waarde aan onze klanten. En dragen bijzonder veel respect in ons hart. Geen enkel beeld wordt openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming. 
 
Een boudoir album is een geweldig intiem cadeau voor je geliefde. Het is een enorme boost voor je relatie. Maar deze fotografie kan ook voor jezelf. Om je zelfvertrouwen terug te winnen. Klanten getuigen hiervan in onze reviews. 

Je kan deze shoot ook samen doen, prachtig foto’s en plezier verzekerd

 
Zelf ben ik stylist en visagiste. De visagie wordt dan ook door mij gedaan. Je haar kan je best bij een kapper laten doen of zelf zoals je het altijd doet.
Lingerie waar je je goed en mooi in voelt. Neem zeker 3 bij elkaar passende setjes mee. Juwelen en andere accessoires.
En vergeet ook zeker je hoogste naaldhakken niet.
 
Maar zelf heb ik heel veel unieke attributen mee die je mag gebruiken op de fotoshoot.
Als die persoon niet mee op de foto gaat, dan liever niet. Gezien de intimiteit is het beter dat er niet veel mensen meekijken. Ik heb jouw aandacht nodig tijdens de shoot.